الخميس، 30 يناير 2014

Executive Chef - The New Food Concept

Restaurant project Planning, Kitchen design and starting up restaurants

Select and develop recipes and standardize pan Asian cuisine specialized on south East Asia cuisine (Indonesian, Malaysian & nyonya and Thai)

Establish presentation technique and quality standards

Train and Management of kitchen staff

Supervise/coordinate all related culinary activities

Estimate food consumption and Ordering & purchasing of inventory

Accountable for the kitchen's inventory

Designing Menus & Menu development, Pricing & Food costing and cost control

Accountable for the kitchen's inventory, cleanliness, organization, ensure proper equipment operation/maintenance; and ensure proper safety and sanitation in kitchen


تفاصيل الوظيفة






























2014-01-24تاريخ الإعلان عنها:
جدة, المملكة العربية السعوديةمنطقة الوظيفة:
التصميم/الإبداعالدور الوظيفي:
الضيافة/السياحة/السفرقطاع الشركة:
US $1,000الراتب الشهري:
2014-03-19تاريخ الالتحاق بالعمل:


المرشح المفضل






















إدارة عليا/تنفيذيالمستوى المهني:
ذكرالجنس:
إندونيسياالجنسية:
دبلومالشهادة:


تقدم الآن - وظائف في السعودية - وظائف في جدة, المملكة العربية السعودية - وظائف في الرياض, المملكة العربية السعودية - وظائف التصميم/الإبداع في السعودية - بحث عن جميع الوظائف






http://ift.tt/1b7VVA9