Restaurant project Planning, Kitchen design and starting up restaurants
Select and develop recipes and standardize pan Asian cuisine specialized on south East Asia cuisine (Indonesian, Malaysian & nyonya and Thai)
Establish presentation technique and quality standards
Train and Management of kitchen staff
Supervise/coordinate all related culinary activities
Estimate food consumption and Ordering & purchasing of inventory
Accountable for the kitchen's inventory
Designing Menus & Menu development, Pricing & Food costing and cost control
Accountable for the kitchen's inventory, cleanliness, organization, ensure proper equipment operation/maintenance; and ensure proper safety and sanitation in kitchen
تفاصيل الوظيفة
2014-01-24 | تاريخ الإعلان عنها: |
جدة, المملكة العربية السعودية | منطقة الوظيفة: |
التصميم/الإبداع | الدور الوظيفي: |
الضيافة/السياحة/السفر | قطاع الشركة: |
US $1,000 | الراتب الشهري: |
2014-03-19 | تاريخ الالتحاق بالعمل: |
المرشح المفضل
إدارة عليا/تنفيذي | المستوى المهني: |
ذكر | الجنس: |
إندونيسيا | الجنسية: |
دبلوم | الشهادة: |
تقدم الآن - وظائف في السعودية - وظائف في جدة, المملكة العربية السعودية - وظائف في الرياض, المملكة العربية السعودية - وظائف التصميم/الإبداع في السعودية - بحث عن جميع الوظائف
http://ift.tt/1b7VVA9