الاثنين، 27 يناير 2014

EXECUTIVE SOUS CHEF

DUTIES AND RESPONSIBILITIES: Executive Chef in supervising the function of all kitchen employees, facilities and costs to ensure maximum food and beverage departmental. profit is achieved.

the Chief Steward to ensure a high level of cleanliness in all the kitchen sections. and ensure the quality levels of all perishable items received in the Hotel. 4. Ensures and controls standard on a la carte and different buffet as : Coffee Shop, Room Service, Pool

and Banquet.

optimum performance of the staff by proving information, coordination between the section and doing a constant follow-up.

with Engineering and does follow up all pending orders. decoration between Outlets. Art shop, Kitchen, for special projects or function. 8. Controls and records attendance sheets. optimum performance in all of the above areas as assigned.


تفاصيل الوظيفة






















2014-01-27تاريخ الإعلان عنها:
الخبر, المملكة العربية السعوديةمنطقة الوظيفة:
التصميم/الإبداعالدور الوظيفي:
الضيافة/السياحة/السفرقطاع الشركة:


المرشح المفضل










متوسط الخبرةالمستوى المهني:


تقدم الآن - وظائف في السعودية - وظائف في جدة, المملكة العربية السعودية - وظائف في الرياض, المملكة العربية السعودية - وظائف التصميم/الإبداع في السعودية - بحث عن جميع الوظائف






http://ift.tt/1jAvB6O